Katten en Kattenrassen, Dieren en rassen de resource voor alle katten

Dieren en Rassen

Hier vindt u informatie over katten, kittens, rasbeschrijving, rassen, kattenfokkers, adressen, foto, links etc.

Heeft u vragen of opmerkingen schrijf dan een e-mail aan info@nl.animals-online.info

Katten en Kattenrassen, Dieren en rassen de resource voor alle katten

 

 

[ Win een MINI Cooper Cabrio! Klik hier! ] [Zoek een date of relatie! . . . . Gratis lidmaatschap Relatieplanet ] [Kapitaalvisie gratis hypotheekofferte ]
[ Alles voor uw huisdier tegen de laagste prijzen bij zooplus.nl. ]

Persberichten

Poezen en katers steeds jongere vruchtbaar.
Poezen en katers worden op steeds jongere leeftijd vruchtbaar. Katten kunnen op een leeftijd van 5 maanden of eerder al geslachtsrijp zijn en al jongen krijgen als ze zelf nog maar net geen kitten meer is. De asiels zitten er inmiddels ook al vol mee

Dierenbescherming: castreer hitsige katers en krolse poezen
Op Valentijnsdag, start de Dierenbescherming een actie om katten te castreren. De Dierenbescherming gunt iedere kat een boeiend en spannend liefdesleven. Maar het resultaat hiervan, levert een kattenoverschot in Nederland op.


Dieren Mail, het online dierenmagazine over de dierenwereld. Klik op de banner en schrijf je nu gratis in voor de Dieren Mail

Katten Encyclopedie

Naast beschrijvingen en foto's van bekende en minder bekende rassen vindt u in deze encyclopedie alle informatie katten encyclopedie die voor u belangrijk kan zijn als u op zoek bent naar een raskat die bij u past, of meer wilt weten over de kat die u al hebt. In welke kleuren wordt de kat van mijn keuze gefokt? Heeft het ras veel verzorging nodig? Wat voor een karakter kan ik ongeveer verwachten? Op al deze vragen geeft de geÔllustreerde Katten encyclopedie duidelijk antwoord.
Bestellen? klik hier voor Bol.com

Uw Cattery op Animals Online

Maak nu naam met uw Cattery en plaats een vermelding op dieren en rassen, meer dan 2.250.000 bezoekers en 25.000.000 pageviews per jaar geven u een goede kans op nationale bekendheid van uw Cattery.


 

De indeling van de kattenrassen is volgens vacht varieteit.

Kortharige rassen

Kortharige rassen

Halflangharige rassen

Halflangharige rassen

Langharige rassen

Langharige rassen

Rassen met een bijzondere vacht

Bijzondere rassen


[ Greenpeace zet alles op het spel voor een beter milieu. Steun Greenpeace. ]

Aidskatten kunnen ook knuffelen

Buddy Kat !
Omdat katten met aids ook een buddy nodig hebben.

www.buddykat.be

In 2004 en deels in 2005 heeft VZW Zwerfkat in Nood II ( www.zwerfkat.com) te kampen gehad ( en nog steeds) met 9 aids besmette katten, ook wel FIV-positieve katten genaamd. Drie katten hebben we moeten laten inslapen, vijf katten zijn geplaatst, en we hebben nog 1 aidskat in de opvang. Wij laten enkel katten inslapen wanneer zij ondraaglijke pijn lijden en er voor hen geen kans op herstel meer is. Aidskatten kunnen echter ook oud worden. Bij sommigen uit de ziekte zich binnen enkele weken, bij anderen kan dit dan weer maanden of zelfs jaren duren. Het komt wel eens voor dat het 5 √° 10 jaar duurt eer bij een besmette kat symptomen worden waargenomen. Ook kunnen zij gewoon sterven uit ouderdom. Om die katten een goed leven te kunnen garanderen, willen we graag met een aparte aidsopvang van start gaan. Want ook aidskatten kunnen kroelen, net zo luid spinnen en volop genieten van een aai over hun bol als hun gezonde soortgenoten.

We willen deze katten op een fatsoenlijke manier opvangen: een gezellig ingerichte ruimte met bankjes, mandjes, klimpalen etc. Zeg maar: een soort huiskamer, waar ze zich hopelijk heel geborgen, veilig en gelukkig kunnen voelen. Want wie weet: misschien zullen zij hier nog jaren verblijven.

Kleine advertenties

Zoek en vind de kat, kitten of ander huisdier die bij u past. Iedere dag nieuwe advertenties door bezoekers van onze pagina's, zover als mogelijk gesorteerd per ras of groep van rassen

U kunt uw advertentie opgeven via de service pagina van Animals Online

Dieren namen

Vindt nu een naam voor uw hond of pup, kat of kitten. Zoek en vindt een naam in de lijst van meer dan 22.000 namen.

Zoek en vind honden namen.

Zoek en vind Katten namen.

Zoek en vind Konijnen namen.

Zoek en vind Paarden namen.

Zoek en vind kippennamen.

Help de Stichting Castraatje

Werf een donateur voor Stichting Castraatje, onderdeel van Stichting Hart voor Kansloze Dieren.


Wij zijn de enige organisatie in Amsterdam e.o., waar minder vermogende dierenbezitters, een forse korting kunnen aanvragen voor hulp bij castratie en sterilisatie. De wortel van het zwerfkatten - probleem is immers het niet castreren van huiskatten. Deze projecten, maar denk ook aan het verstrekken van grootschalige voedselhulp, kosten veel geld. Het fonds staat jaarlijks onder grote druk.


Uw hulp helpt ons helpen.


www.castraatje.nl

020 ‚?? 69 00 177

castraatje@sthvkd.demon.nl

De grote Katten Encyclopedie

Deze Grote kattenencyclopedie besteed naast Grote katten encyclopedie 
 Verhoef - Verhallen, J.J. rasbeschrijvingen aandacht aan herkomst, karakter, verzorging en beschrijvingen van uiterlijk en aftekening. Met boeiende informatie over de kat door de eeuwen heen, verzorging en ziekten, voortplanting, vachtkleuren en genetica.
Bestellen? klik hier voor Bol.com

 


[ Service - Aanmelden ]

[ Members - Aanmelden ]

[ Links ]

[ Banners ]

updated : 3-8-2015 04:03

Het is mogelijk om ook uw kennel of cattery genoemd te krijgen via de aanmeldingspagina.
of schrijf een e-mail aan info@dieren-rassen.nl of info@nl.animals-online.info.